Screentryck i världsklass
hos (3)screen

Det är faktiskt inte tagit ur luften. Vi innehar 94 VM medaljer i Screentryck varav 34 i guld.

Idag tävlar vi inte längre i screentryck utan har vårt hela fokus på att leverera screentryck till våra kunder runt om i landet. Vår verksamhet består av sex dedikerade medarbetare, alla med unik kunskap inom screentryck och processen runt omkring.

Vi ser på screentryck som ett hantverk, där varje detalj och moment är viktigt för att slutresultatet ska bli av högsta kvalité.

Vi kan idag erbjuda en unik bredd där vi kan trycka på i princip alla tryckmaterial i både små och stora volymer. Detta tack vare olika färgtyper till olika material, tryckpressar och efterbearbetningsutrustning.

Välkomna att höra av er med ert uppdrag!

Historien började för
många år sedan

(3)Screens historia går hela vägen tillbaka till 50-talet, för att vara exakt 1953. Detta år grundades Reklamteknik som kom att vara starten på (3)Screens historia. Till en början såldes screentryck och reaskyltar över disk.

Dryga 10 år senare var det dags att skaffa nya lokaler och Reklamteknik, med sina dåvarande 15 anställda, ändrade samtidigt inriktning till att bli ett renodlat screentryckeri.

1980 kliver Bengt Andersson in som ägare och driver företaget med stor framgång under många år. Han var bl.a. med och bidrog till de första VM-medaljerna i screentryck under sent 80-tal. 1991 bytte företaget namn till (2)Screen efter en fusion med ett annat tryckeri i Malmö. Två tryckerier gick tillsammans och därav namnet (2)Screen.

Men efter 21 år var det dags för Bengt att lämna över stafettpinnen. 2001 kliver vår nuvarande ägare och VD, Mikael Lönnström, in i bolaget. Företaget byter då också namn till (3)Screen och även inriktning från reklamtryck till mer industriella skyltar. För att behålla en logotyp som var väl inarbetad i branschen så gjordes endast en liten ändring. Siffran ändrades till en 3:a, detta då det var tredje namnbytet i företagets historia.

Idag är det samma Mikael, dock något äldre och visare, som driver företaget, fortfarande med framgång precis som sina föregångare.

Kontakta oss

Välkommen att höra av er till oss. Vi svarar så fort vi kan!