Vår process
- din vinst!

Vår arbetsprocess är ett resultat av många års tänkande och faktiskt arbete. Resultatet är att våra leveranser alltid håller den höga kvalité som våra kunder blivit vana vid. Med vår process undviker vi också många fallgropar som kan göra att leveranstiderna blir lidande. Kort och gott - tryck av världsklass, alltid i tid!

Steg 1: Order

Vi mottager order från kund på ett tryckuppdrag.

Steg 2: Ordergenomgång

Vi stämmer av internt och beräknar samtliga parametrar och planerar leveransdatum. Vi skickar ut en orderbekräftelse till kund.

Steg 3: Prepress

Vi tar emot kundens original i form av digitala dokument. Vi kontrollerar att dokumenten fungerar med vår tryckmetod och stämmer även av mot offert/beställning. Korrektur skickas för godkännande. Efter godkännande så förbereder vi för tryck med film- och schablonarbete.

Steg 4: Tryck

Önskat material är nu beställt eller framtaget från lagerhyllan inför tryck. Vi gör intag av schablon i tryckpressen, blandar fram färgnyans efter kundens önskemål och häller på färg på schablon och så är tryckprocessen igång.

Steg 5: Efterbearbetning

Ofta behövs en del förädlingsarbete innan det kan bli en färdig trycksak. På vår avdelning för efterbehandling har vi maskiner för stansning, renskärning, plåtklippning, hålning, m.m.

Steg 6: Packning & transport

En sista kvalitetskontroll utförs av produkten för att säkerställa efterfrågad kvalité. Vi packar godset enligt kundens instruktioner och förbereder för transport.